gülçini sevenler güsel sözler yazzsssınnnn!!!!!!!!!!!!!
4 posters
Yazar
Mesaj Sayısı : 720 Nerden : istanbul İş/Hobiler : müzik dinlemek Lakap : yok Ruh Halim : Sanal Hayvanın : Hepsi kıslarından en sevdiğin kişi : sitemizi kimden aldın : kuzenim gökçeden burcun : ikizler ismin : handan puan : Kayıt tarihi : 29/04/08
gülçinim benim seni çok seviyorum sen benim herşeyimsin bidanem benim aşqooom
ShMaRıq ShEyTaN Göqche dinazor 11 yaşında
Mesaj Sayısı : 891 Yaş : 29 Nerden : istanbul İş/Hobiler : şarkı dinlemek Lakap : gökçek vederson Ruh Halim : Sanal Hayvanın : Hepsi kıslarından en sevdiğin kişi : sitemizi kimden aldın : kendi sitem burcun : koç ismin : Gökçe puan : Kayıt tarihi : 27/04/08
Mesaj Sayısı : 720 Nerden : istanbul İş/Hobiler : müzik dinlemek Lakap : yok Ruh Halim : Sanal Hayvanın : Hepsi kıslarından en sevdiğin kişi : sitemizi kimden aldın : kuzenim gökçeden burcun : ikizler ismin : handan puan : Kayıt tarihi : 29/04/08
Mesaj Sayısı : 891 Yaş : 29 Nerden : istanbul İş/Hobiler : şarkı dinlemek Lakap : gökçek vederson Ruh Halim : Sanal Hayvanın : Hepsi kıslarından en sevdiğin kişi : sitemizi kimden aldın : kendi sitem burcun : koç ismin : Gökçe puan : Kayıt tarihi : 27/04/08
gülçinim biriciq aşkım seni yerim ben lokumum benim
ShMaRıq ShEyTaN Göqche dinazor 11 yaşında
Mesaj Sayısı : 19 Nerden : gülçinimin pembiş kalbünden İş/Hobiler : bilgisayar ve kitap Lakap : cancu Sanal Hayvanın : Hepsi kıslarından en sevdiğin kişi : sitemizi kimden aldın : arkadaşımdan burcun : akrep ismin : cansu puan : Kayıt tarihi : 14/08/08
gülçin[m]sana sevgimi nası anlatsam ki ama yine sizin hatırınız için yazıorm: lokumum asqm bebiqom açkm güslm bi-danem p-yensesim hayatımın anlamı ailem ve evrimim den sonra gelen güslmmm seni benden çok kimse sefemz..!! çiçeğim böceğim dadlum naneli sakızım xD çikolatamm muhallebimm vişne dudaklımm çilekimmm açkm sebzemm meyvemm kuzm beyaz kanatlı meleimm açkomm biriciğim
ona sevgimi size anladamam o bnm beyaz kanatlı meleqim
ve handan madem gülçini sefion ndn kimi sevion bölümünde ndn cemre vr sorabilirmiym..!! alla allah dünya özenti dolu be
aşık_kız yeni doğmuş dinazor
Mesaj Sayısı : 28 Nerden : istanbul İş/Hobiler : paten yapmak Lakap : feruş Ruh Halim : Sanal Hayvanın : Hepsi kıslarından en sevdiğin kişi : sitemizi kimden aldın : arayarak buldum burcun : kova ismin : feride puan : Kayıt tarihi : 21/12/08
aşkım gülçinim seni benden çok kimse sevemez sevgim hiçbir yere sıgdırılamaz her yerde ve her zaman sen varsın aklımda seni düşünmeden edemiyorum. her zaman ayrıcaklı bir yerde olacaksın seni seviyorum gülçin ergül AŞKIMSIN GÜLÇİNNNN!!!
gülçini sevenler güsel sözler yazzsssınnnn!!!!!!!!!!!!!