ShMaRıq ShEyTaN Göqche dinazor 11 yaşında
Mesaj Sayısı : 891 Yaş : 29 Nerden : istanbul İş/Hobiler : şarkı dinlemek Lakap : gökçek vederson Ruh Halim : Sanal Hayvanın : Hepsi kıslarından en sevdiğin kişi : sitemizi kimden aldın : kendi sitem burcun : koç ismin : Gökçe puan : Kayıt tarihi : 27/04/08
| Konu: billurun msn adresi Perş. Haz. 05, 2008 5:33 pm | |
| Arkadaşlar! Hangi bölümdü hatırlamıyorum tuğçe ve selim msn de konuşuyorlardı.O sırada dikkatlice baktım ve tuğçenin dizide kullandığı msn adresini gördüm. veriyorum tugcebuyukhanli@hotmail.com | |
|
g@mze dinazor 3 yaşında
Mesaj Sayısı : 131 Yaş : 30 Nerden : istanbul İş/Hobiler : ögrenci Lakap : GAZOZ Ruh Halim : Sanal Hayvanın : Hepsi kıslarından en sevdiğin kişi : sitemizi kimden aldın : ARKADAŞIMDAN burcun : BAŞAK ismin : GAMZE puan : Kayıt tarihi : 01/05/08
| Konu: Geri: billurun msn adresi Perş. Haz. 05, 2008 6:51 pm | |
| | |
|
Mesaj Sayısı : 891 Yaş : 29 Nerden : istanbul İş/Hobiler : şarkı dinlemek Lakap : gökçek vederson Ruh Halim : Sanal Hayvanın : Hepsi kıslarından en sevdiğin kişi : sitemizi kimden aldın : kendi sitem burcun : koç ismin : Gökçe puan : Kayıt tarihi : 27/04/08
| Konu: Geri: billurun msn adresi Perş. Haz. 05, 2008 8:04 pm | |
| | |
|
handan_cemree dinazor 9 yaşında
Mesaj Sayısı : 720 Nerden : istanbul İş/Hobiler : müzik dinlemek Lakap : yok Ruh Halim : Sanal Hayvanın : Hepsi kıslarından en sevdiğin kişi : sitemizi kimden aldın : kuzenim gökçeden burcun : ikizler ismin : handan puan : Kayıt tarihi : 29/04/08
| Konu: Geri: billurun msn adresi Perş. Haz. 05, 2008 8:22 pm | |
| | |
|
| Konu: Geri: billurun msn adresi Cuma Haz. 06, 2008 7:24 pm | |
| | |
|
Sıla♥Pelin'im dinazor büyüdü
Mesaj Sayısı : 71 Nerden : Dünyadan x) İş/Hobiler : kitaplar,pc,tv Lakap : Dr.Sıla Ruh Halim : Sanal Hayvanın : Hepsi kıslarından en sevdiğin kişi : sitemizi kimden aldın : Kndm bldm burcun : Akrep ismin : Sıla puan : Kayıt tarihi : 20/05/10
| Konu: Geri: billurun msn adresi Perş. Mayıs 20, 2010 1:52 pm | |
| | |
|