ShMaRıq ShEyTaN Göqche dinazor 11 yaşında
Mesaj Sayısı : 891 Yaş : 29 Nerden : istanbul İş/Hobiler : şarkı dinlemek Lakap : gökçek vederson Ruh Halim : Sanal Hayvanın : Hepsi kıslarından en sevdiğin kişi : sitemizi kimden aldın : kendi sitem burcun : koç ismin : Gökçe puan : Kayıt tarihi : 27/04/08
| Konu: cemrenin oynadığı klipler Perş. Haz. 19, 2008 12:54 pm | |
| nilüferin caddelerde rüzgar şarkısının klibinde oynamış 01.37. dakikadaki kız cemreymiş o zmn daha küçükmüş 12 yaşındaymış aynı zamanda arggo oktayın pabucu yarım şarkısında 03.00 üncü dakikasınnda siyah beyazlı kızın yanındaki cemreymiş yorumlarınızı bekliorum | |
|
g@mze dinazor 3 yaşında
Mesaj Sayısı : 131 Yaş : 30 Nerden : istanbul İş/Hobiler : ögrenci Lakap : GAZOZ Ruh Halim : Sanal Hayvanın : Hepsi kıslarından en sevdiğin kişi : sitemizi kimden aldın : ARKADAŞIMDAN burcun : BAŞAK ismin : GAMZE puan : Kayıt tarihi : 01/05/08
| Konu: Geri: cemrenin oynadığı klipler Perş. Haz. 19, 2008 1:59 pm | |
| ben nilüferin caddelerde rüzgar şarkısınıa bakdım ordaki bence cemre degil:D | |
|
ShMaRıq ShEyTaN Göqche dinazor 11 yaşında
Mesaj Sayısı : 891 Yaş : 29 Nerden : istanbul İş/Hobiler : şarkı dinlemek Lakap : gökçek vederson Ruh Halim : Sanal Hayvanın : Hepsi kıslarından en sevdiğin kişi : sitemizi kimden aldın : kendi sitem burcun : koç ismin : Gökçe puan : Kayıt tarihi : 27/04/08
| Konu: Geri: cemrenin oynadığı klipler Perş. Haz. 19, 2008 2:31 pm | |
| hmm ben bulamadım bi türlü yhaw videoyu sen nereden buldun cnm bana linkini atar mısın | |
|
yasemingizem dinazor 3 yaşında
Mesaj Sayısı : 145 Yaş : 28 Nerden : yaseminin kalbınden İş/Hobiler : yasemin Lakap : gizoşş Ruh Halim : Sanal Hayvanın : Hepsi kıslarından en sevdiğin kişi : sitemizi kimden aldın : gökçe burcun : oğlak ismin : gizem puan : Kayıt tarihi : 21/06/08
| Konu: Geri: cemrenin oynadığı klipler Ptsi Haz. 23, 2008 9:11 am | |
| | |
|