ShMaRıq ShEyTaN Göqche dinazor 11 yaşında
Mesaj Sayısı : 891 Yaş : 29 Nerden : istanbul İş/Hobiler : şarkı dinlemek Lakap : gökçek vederson Ruh Halim : Sanal Hayvanın : Hepsi kıslarından en sevdiğin kişi : sitemizi kimden aldın : kendi sitem burcun : koç ismin : Gökçe puan : Kayıt tarihi : 27/04/08
| Konu: avril lavigne--vee başlık resmi ne olsun?? Salı Mayıs 20, 2008 2:13 pm | |
| avril lavigne hakkındaki bilgileri ve resimleri buryaa koyalım ve bu bölümün başlığının resminin ne olmasını istiyorsanız yani elinizde çok güsel bi avril lavigne resmi varsa urlsini gönderin bana ve ben de o resmi koyuyum yanlız o resmin urlsini istiorum ama hani imageshackdan açıyoruz ya resmi ordan en alttaki kodu gönderin bana ben de en güzel hangisiyse koyuyum herkese tşklr | |
|
dilara yeni doğmuş dinazor
Mesaj Sayısı : 25 Nerden : gülçinin kalbinden İş/Hobiler : buz pateni ve dans Lakap : princess Ruh Halim : Sanal Hayvanın : Hepsi kıslarından en sevdiğin kişi : sitemizi kimden aldın : sahibinden burcun : boğa ismin : dilara puan : Kayıt tarihi : 19/05/08
| Konu: Geri: avril lavigne--vee başlık resmi ne olsun?? Salı Mayıs 20, 2008 2:34 pm | |
| | |
|
Mesaj Sayısı : 891 Yaş : 29 Nerden : istanbul İş/Hobiler : şarkı dinlemek Lakap : gökçek vederson Ruh Halim : Sanal Hayvanın : Hepsi kıslarından en sevdiğin kişi : sitemizi kimden aldın : kendi sitem burcun : koç ismin : Gökçe puan : Kayıt tarihi : 27/04/08
| Konu: Geri: avril lavigne--vee başlık resmi ne olsun?? Salı Mayıs 20, 2008 2:35 pm | |
| tmm cnm bu resimleri saçiorum mucux:D | |
|
| Konu: Geri: avril lavigne--vee başlık resmi ne olsun?? Salı Mayıs 20, 2008 2:36 pm | |
| resimler seçilmiştir --kilit-- | |
|