| resme 40 sanie bi bakın | |
|
+2grubumhepsieren ShMaRıq ShEyTaN Göqche 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
ShMaRıq ShEyTaN Göqche dinazor 11 yaşında
Mesaj Sayısı : 891 Yaş : 29 Nerden : istanbul İş/Hobiler : şarkı dinlemek Lakap : gökçek vederson Ruh Halim : Sanal Hayvanın : Hepsi kıslarından en sevdiğin kişi : sitemizi kimden aldın : kendi sitem burcun : koç ismin : Gökçe puan : Kayıt tarihi : 27/04/08
| Konu: resme 40 sanie bi bakın Çarş. Mayıs 21, 2008 7:18 pm | |
| resime 40 sanie bi bakın ne gördünüs | |
|
| |
grubumhepsieren yeni doğmuş dinazor
Mesaj Sayısı : 10 Nerden : napcan beni kaçırcan mı??? İş/Hobiler : SaNaNe YaFff Lakap : Ecİş Sanal Hayvanın : Hepsi kıslarından en sevdiğin kişi : sitemizi kimden aldın : GöKçE burcun : KoVa ismin : EcE puan : Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Geri: resme 40 sanie bi bakın Perş. Haz. 12, 2008 8:18 pm | |
| ben bunu daha önce görmüştümm saol cnm | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 891 Yaş : 29 Nerden : istanbul İş/Hobiler : şarkı dinlemek Lakap : gökçek vederson Ruh Halim : Sanal Hayvanın : Hepsi kıslarından en sevdiğin kişi : sitemizi kimden aldın : kendi sitem burcun : koç ismin : Gökçe puan : Kayıt tarihi : 27/04/08
| Konu: Geri: resme 40 sanie bi bakın Perş. Haz. 12, 2008 11:35 pm | |
| | |
|
| |
handan_cemree dinazor 9 yaşında
Mesaj Sayısı : 720 Nerden : istanbul İş/Hobiler : müzik dinlemek Lakap : yok Ruh Halim : Sanal Hayvanın : Hepsi kıslarından en sevdiğin kişi : sitemizi kimden aldın : kuzenim gökçeden burcun : ikizler ismin : handan puan : Kayıt tarihi : 29/04/08
| Konu: Geri: resme 40 sanie bi bakın Salı Haz. 17, 2008 11:07 pm | |
| ben bu resimden pek bişey anlamadım cnm neyi anlatıyor ben sadece kötü epeski bi ev diye görüyorum D:D: | |
|
| |
yasemingizem dinazor 3 yaşında
Mesaj Sayısı : 145 Yaş : 28 Nerden : yaseminin kalbınden İş/Hobiler : yasemin Lakap : gizoşş Ruh Halim : Sanal Hayvanın : Hepsi kıslarından en sevdiğin kişi : sitemizi kimden aldın : gökçe burcun : oğlak ismin : gizem puan : Kayıt tarihi : 21/06/08
| Konu: Geri: resme 40 sanie bi bakın C.tesi Haz. 21, 2008 12:27 pm | |
| ben gordum çok korkunçç kız çıkınca ödum patladı yerımden zıpladım yaa | |
|
| |
yoshy_koliq_hatice dinazor 3 yaşında
Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 29 Nerden : grup hepsi mahalesi gülçin sk eren caddesi cemre aparmanı yaseminin evinden İş/Hobiler : müzik,dans,yoshy resimlerine bakmak,chat,macera kitapları okumak vb Lakap : esmer güseli Sanal Hayvanın : Hepsi kıslarından en sevdiğin kişi : sitemizi kimden aldın : gökçe aşqumdan burcun : ASLAN ismin : hatice puan : Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: Geri: resme 40 sanie bi bakın Ptsi Haz. 23, 2008 6:20 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: resme 40 sanie bi bakın Ptsi Haz. 23, 2008 6:28 pm | |
| ö.d. ackum yorumlar için tşk | |
|
| |
yoshy_koliq_hatice dinazor 3 yaşında
Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 29 Nerden : grup hepsi mahalesi gülçin sk eren caddesi cemre aparmanı yaseminin evinden İş/Hobiler : müzik,dans,yoshy resimlerine bakmak,chat,macera kitapları okumak vb Lakap : esmer güseli Sanal Hayvanın : Hepsi kıslarından en sevdiğin kişi : sitemizi kimden aldın : gökçe aşqumdan burcun : ASLAN ismin : hatice puan : Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: Geri: resme 40 sanie bi bakın Ptsi Haz. 23, 2008 10:15 pm | |
| | |
|
| |
sevcee dinazor 3 yaşında
Mesaj Sayısı : 104 Yaş : 30 Nerden : istanbul İş/Hobiler : müzik dinlemek Lakap : haykocu Ruh Halim : Sanal Hayvanın : Hepsi kıslarından en sevdiğin kişi : sitemizi kimden aldın : kankim gökçeden burcun : yengeç ismin : sevda puan : Kayıt tarihi : 02/05/08
| Konu: Geri: resme 40 sanie bi bakın Paz Tem. 06, 2008 11:00 pm | |
| ufff kız çıkınca çok korktum teşekkürler | |
|
| |
| resme 40 sanie bi bakın | |
|